• Tjerk van Dam

De 4 redenen waarom je al een paar jaar vrijgezel bent!!!

Bijgewerkt: mrt 20

Niemand is graag alleen! Mensen zijn sociale dieren. Elke man heeft behoefte aan een leuke partner. Een partner die hem gezelschap biedt en aan zijn zijde staat in goede en slechte tijden.


Waarom zijn sommige mannen dan toch al meerdere jaren helemaal alleen?


Vanuit mijn persoonlijke ervaring en mijn ervaring als dating coach kan ik concluderen dat de volgende 4 punten de hoofdredenen zijn die mannen er van weerhoudt een partner te vinden:


šŸšœIk kom de ware vanzelf wel een keer tegen (passief gedrag)

Als boer weet je dat wanneer je NIETS zaait er een paar maanden later ook NIETS te oogsten valt. Waarom verwachten dan toch zoveel mannen, als het op vrouwen aankomt, dat ze iets kunnen oogsten zonder ooit iets te hebben gezaaid?


'Er komt vanzelf wel een keer iemand op mijn pad'


Dit hoor ik maar al te vaak van mannen die al een lange tijd vrijgezel (eenzaam) zijn. Aanvaard de realiteit en pas je verwachtingen aan! Als je geen actie onderneemt zal je huidige situatie NIET veranderen. Je zult moeten zaaien om te kunnen oogsten!


šŸšœVolgende maand ga ik er werk van maken (uitstel gedrag)

Hoe vaak heb je al wel niet tegen jezelf gezegd dat je er werk van gaat maken, maar toch vindt je elke keer wel een reden (excuus!!!) om het uit te stellen? Als je het zaaien maar constant blijft uitstellen... valt er ook niets te oogsten.


'Volgende maand ga ik contact zoeken met wat vrouwen, want dan heb ik meer tijd...'

'Dit is niet het juiste moment om haar aan te spreken, misschien is ze volgende week hier ook wel weer...'


'Ik wacht wel weer tot de problematiek rondom het Corona virus voorbij is...'


Hou jezelf niet meer voor de gek! Stop met uitstellen. Rome was niet gebouwd door de mensen met goede voornemens, maar door de mensen die niet bang waren hun handen vuil te maken.


šŸšœJouw ego

Dat je niet precies weet hoe je een leuke vriendin kunt ontmoeten of krijgen is voor veel mannen een gevoelig onderwerp. Geen een man geeft graag toe dat hij 'slecht' is met vrouwen. Zo zul je het waarschijnlijk geen probleem vinden om toe te geven dat je slecht kunt voetballen, maar toegeven dat je 'slecht' bent met vrouwen is toch wel even iets anders.


'Als ik echt de moeite zou doen, dan zou ik zo iemand gevonden hebben'


Je vertelt jezelf dus vaak de leugen dat 'wanneer het er op aankomt' je best een vrouw zou kunnen aanspreken of 'versieren'. Door het uitstelgedrag houdt je deze leugen voor jezelf in stand.

Het resultaat... je blijft alleen en je maakt geen stappen vooruit.


šŸšœOm hulp vragen

Zoals hierboven besproken is het 'niet weten hoe je het moet aanpakken' met betrekking tot vrouwen een gevoelig onderwerp. Veel mannen durven dan ook niet om advies te vragen bij hun vrienden of de mensen om hun heen. In combinatie met hun uitstel gedrag en passieve instelling maken ze geen enkele stappen vooruit en blijven ze in dezelfde situatie.


Als je niet weet hoe je moet zaaien, dan vraag je aan een ervaren boer of hij het je kan leren. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Zet je ego dus eens aan de kant en schakel hulp in als je niet voor altijd vrijgezel wilt blijven.


---

*Herken jij je in dit artikel en zou jij misschien wat hulp kunnen gebruiken, stuur me dan gerust eens een berichtje.šŸ‘©2020 by BoerVindtVriendin