• Tjerk van Dam

Gras maaien... OF toch nog even wachten?🌱 Vrouw aanspreken... OF toch nog even wachten?🤷‍♂️


Elke dag maak je als boer keuzes.


  • Gras er morgen afhalen... of toch nog even wachten...🚜


  • Beginnen met beregenen... of toch nog even wachten...💦


  • Investeren in een nieuwe stal... of toch nog even wachten...🐄🐷🐔Het is niet altijd even makkelijk de juiste keuze te maken,


... maar je maakt uiteindelijk altijd een keuze EN je stelt het maken van de keuze niet te lang uit!💁‍♂️


🚜🚜🚜


Soms is het lastig om het juiste maaimoment te kiezen, maar na een tijdje hak je toch gewoon de knoop door en ga je er voor.


Je laat het gras niet een paar jaar staan, omdat je het een lastige keuze vindt.Als het op vrouwen aankomt vergeten we wel eens een keuze te maken...


Wanneer je als vrijgezelle boer al jaren geen vrouw meer hebt aangesproken of proberen te 'versieren', dan zou je dit kunnen vergelijken met een grasland dat je al een paar jaar niet meer gemaaid hebt!


Je stopt ook niet na de eerste paar meter met maaien als het even tegenzit. Je lost het probleem op en je gaat weer verder!


Als je in het verleden dus een paar keer door een vrouw bent 'afgewezen' of teleurgesteld, geef het dan niet op, maar los het eventuele probleem op en ga er weer voor!💪


🚜🚜🚜


Natuurlijk kan het ooit lastig zijn die leuke vriendin te ontmoeten. Zeker wanneer je niet zo goed weet wat er nou elke keer fout gaat. Je raakt steeds meer gefrustreerd en wilt het soms opgeven. Je maait het gras niet meer... maar je droomt nog steeds van een mooie volle bult.


...


Jij als vrijgezelle boer kunt NU de keuze maken om de trekker weer te starten en BoerVindtVriendin in te schakelen!


Stap voor stap leer je hoe je makkelijk vrouwen kunt ontmoeten EN hoe je er voor zorgt dat de ontmoeting niet elke keer eindigt bij die 1e date.


Wacht niet nog langer, Klik hier voor meer informatie!

©2020 by BoerVindtVriendin