• Tjerk van Dam

Meer matches?: 3 tips voor jouw online dating profiel

Je wilt graag een leuke dame ontmoeten.


Je besluit om online te gaan daten (Tinder, Facebook groepen, Lexa, Farmdate, Happn, etc.)


Je begint erg enthousiast, maar je krijgt maar weinig 'matches' met vrouwen die jij aantrekkelijk vindt.


Met de vrouwen waar je een 'match' mee hebt krijg je maar moeilijk een leuk gesprek op gang.


Hier 3 simpele tips die jouw online dating succes flink zal verhogen:


Jouw profielfoto

❌Een foto van je trekker: Hoe mooi jij je trekker ook mag vinden, een vrouw kijkt hier toch vaak raar tegenaan. Een vrouw is niet op zoek naar een nieuwe trekker, maar ze is op zoek naar een leuke man. Tegenwoordig checken vrouwen vaak eerst jouw Facebook voordat ze met je op date gaan. Als ze alleen maar foto's van je trekker tegenkomt denkt ze dat je iets te verbergen hebt OF onzeker bent over je uiterlijk. Je mag best wat foto's van je trekker en werk op je Facebook hebben staan om te laten zien wat je doet, maar vergeet jezelf niet ;) !!!

Een (professionele) foto van jezelf: Jouw profielfoto is het uithangbordje van jouw profiel. Zorg er dus voor dat je een fatsoenlijke foto hebt waarop je lacht. Geen selfie, maar laat iemand anders een foto van je nemen. Dit kan je laten doen door een professionele fotograaf. Dit kun je echter ook gewoon een vriend van je laten doen aangezien de meeste smartphones tegenwoordig een goede camera hebben.

Je bent geen fotomodel en je vindt het daarom waarschijnlijk ongemakkelijk om te doen, maar het zal je wel aanzienlijk veel helpen om online met meer vrouwen in contact te komen.


Jouw omschrijving

❌Een hele serieuze omschrijving van jezelf: 'Ik ben Bob Jansen. Ik ben werkzaam als A en mijn hobby's zijn B en C. Ik ben op zoek naar een vrouw die D en E. Stuur mij een berichtje als je interesse hebt...'

Een omschrijving met humor: Jouw omschrijving moet een vrouw laten lachen. Een vrouw is op zoek naar plezier. Ze zal dus sneller met jou willen praten als ze moet lachen tijdens het lezen van je profiel.


Jouw 'eerste begroeting:

❌Saaie begroeting: Hi, alles goed?

Een begroeting met humor: Jouw begroeting moet direct een leuk gesprek op gang brengen. Het moet haar daarnaast triggeren / uitdagen om te reageren.


Heb je nog vragen of wil je meer tips? Stuur me een berichtje op Facebook (https://www.facebook.com/tjerkvandam)


#boervindtvriendin #onlinedatingvoorboeren #datingtipsvoorboeren


©2020 by BoerVindtVriendin